Het proces
Welkom bij The Cognitive Lab. Hier leest u meer over het proces als u bij ons het traject start. Wat kunt u verwachten en wat zijn veel gestelde vragen. Mocht iets niet duidelijk zijn wij staan altijd voor u klaar.


Dr. Erik Matser
Klinisch neuropsycholoog

Mark Hage
Hyperbare Zuurstoftherapie

Lize Matser
Orthomoleculair Advies

Luc Uijen
Neuro Optometrist

Claudia Groeneweg
Hyperbare Zuurstoftherapie

Hoby van der Graaf
Personal Trainer

Maarten van Berlo
Fysiotherapeut en Cognitief Trainer

Inge van Liempt
Psychotherapeut

Godelieve Baeten
Massage Therapie

Megan Vos
NAH verpleegkundige

Nynke Bouma
Arbeidsdeskundige

Bob van den Enden
Osteopaat
Vragen?
Veel gestelde vragen:
Wat zijn de tarieven?
Omdat we écht kijken naar wat jij als individu nodig hebt werken we niet met paketten. Daarnaast heeft elke specialist zijn eigen tarief. U kunt de praktijken (en dus ook hun tarieven) hun websites bekijken voor een schatting (zie de ‘over ons’ pagina).
Omdat elke cliënt een eigen specifieke route doorloopt is het NIET mogelijk één overkoepelende factuur te ontvangen.
Zal ik veel moeten reizen?
Nee, om optimaal er voor jou te zijn start het gehele team vanaf 1 januari 2021 gezamelijk in ruimtes van gebouw Vitaliek, Helmond.
Wie bepaalt welke zorg ik krijg?
Naast jouw eigen toestemming natuurlijk zal veelal klinisch neuropsycholoog Dr. Erik Matser het eerste aanspreekpuntzijn. Hij zal grondig met jou doornemen welke gespecialiseerde zorg jij nodig hebt en het traject starten. Megan Vos (onze NAH verpleegkundige) zal jou in het gehele proces begeleiden als je vragen hebt om zo optimaal jou het proces te laten doorlopen.
Waar is jullie locatie?
Het gehele team is op bepaalde tijden aanwezig in gebouw Vitaliek (Julianalaan 2, Helmond) om voor jou klaar te staan. Megan Vos zal ervoor zorgen dat de agenda zo optimaal mogelijk gevuld wordt voor jouw gemak.
Wat te verwachten bij je bezoek:
The Cognitive Lab is 3e lijns gezondheidszorg.
- Eerstelijnszorg is direct toegankelijke zorg voor patiënten. Het gaat dan om zorg die je krijgt van bijvoorbeeld huisartsen.
- Voor tweedelijnszorg heb je een verwijzing nodig. Het gaat om zorg door een specialist of in een ziekenhuis, waar een huisarts naar doorverwijst.
- Derdelijnszorg wordt gegeven in academische centra of gespecialiseerde kenniscentra of klinieken.
Dit betekent dat wij allen gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel maar samen als team gericht de diagnose stellen en behandeling opstellen gericht op jou als individu. Jij krijgt dus 100% de zorg die JIJ nodig hebt.
Bij The Cognitive Lab ziet u de specialist aan het begin van het traject i.p.v. aan het einde.